KARTOLINË URIMI NGA CRCA/ECPAT SHQIPËRI

Të dashur miq dhe kolegë,   CRCA/ECPAT Albania ju uron Gëzuar Festat. Shpresojmë dhe urojmë një vit të ri me më shumë optimizëm, shëndet më të mirë për të gjithë, pa varfëri dhe dhunë ndaj fëmijëve.   Këtë vit, falë më shumë se 1000 fëmijëve dhe të rinjve nga e gjithë Shqipëria, ne mundëm të...

CERTIFIKOHEN 50 PROFESIONISTËT E AKADEMISË SË 1-RË MULTI-DISIPLINARE “PËR MBROJTJEN E FËMIJËVE DHE T...

Tiranë, 23 Dhjetor 2012- U zhvillua ditën e sotme ceremonia e ndarjes së certifikatave të pjesëmarrësve të Akademisë së 1-rë multi-disiplinare të Profesionistëve “Për mbrojtjen e fëmijëve dhe të rinjve nga dhuna dhe shfrytëzimi seksual”. Për 6 muaj me rradhë CRCA/ECPAT në bashkëpunim me BARNAHUS...

Altin Hazizaj, zgjidhet anëtar i Bordit të ECPAT International, organizatës më të madhe në botë kund...

Tiranë, 8 Dhjetor 2021 – Drejtori i CRCA/ECPAT Shqipëri, Altin Hazizaj, sot u shpall fitues i zgjedhjeve për të përfaqësuar Europën Lindore dhe Azinë qendrore në Bordin Drejtues të ECPAT International, organizatës më të madhe në botë që lufton kundër shfrytëzimit seksual dhe trafikimit të fëmijëve...

16 DITËT E AKTIVIZIMIT KUNDËR DHUNËS ME BAZË GJINORE NDALET NË DEVOLL

Devoll, 2 Dhjetor 2021 - Në kuadër të “16 Ditëve të Aktivizmit kundër Dhunës me Bazë Gjinore”, CRCA/ECPAT Shqipëri, në bashkëpunim me Bashkia Devoll, Sektori i barazisë gjinore organizuan dy aktivitete ndërgjegjësuese me të rinj e të reja dhe gra të njësisë Administrative Miras. Ndalesa e parë u bë...

CRCA/ECPAT Shqipëri në 16 ditë aktivizëm kundër dhunës ndaj vajzave dhe grave!

Tiranë, 25 Nëntor 2021 - Në kuadër të zbatimit të projektit "Promovimi i barazisë gjinore dhe dhënia fund e dhunës ndaj vajzave dhe grave të reja në Shqipëri", CRCA/ECPAT Shqipëri i bashkohet fushatës të Kombeve të Bashkuara, “Bëje botën portokalli: T’I JAPIM FUND DHUNËS NDAJ GRAVE, TANI!”. Kjo...

Nismat Që Ne Mbështesim

CRCA.AL

CRCA.AL

Lajme

Pages20 VJET DEDIKUAR MBROJTJES DHE AVANCIMIT TË TË DREJTAVE TË FËMIJËVE DHE TË RINJVE NË SHQIPËRI!

Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Femijëve në Shqipëri – CRCA është një nga organizatat kryesore jo-qeveritare, jo-politike, jo-fetare dhe jo-fitimprurese me qendër në kryeqytetin e Shqipërisë, Tiranë. CRCA eshte krijuar ne mars te vitit 1997 me qellimin kryesor per te ndihmuar ne permiresimin e situates te te drejtave te femijeve ne Shqiperi.

Motivimi i CRCA-se bazohet në thenien: "Duke punuar të gjithë së bashku, ne mund të ndërtojmë një Botë më të mirë për femijët dhe të rinjte.”

Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve në Shqipëri – CRCA është një ndër organizatat më të rëndësishme për të drejtat e fëmijëve dhe të rinjve në vend, e themeluar më Mars 1997. Gjatë 16 viteve të punës së saj ne kemi bërë që të jemi njëri ndër partnerët serioze të Qeverisë së Shqipërisë (në nivelin kombëtar dhe lokal) dhe të Shoqërisë Civile, në drejtim të ndikimit në politika dhe legjislacion, forcime kapacitetesh të stafit të Qeverisë në punën me fëmijët dhe në presionin ndaj Qeverisë për të respektuar dhe përmirësuar të drejtat e fëmijëve në vend.

 

Donors and Partners

          

Subscribe

* indicates required

close
Web Design & Development by: WWW.FIT.AL