Women And Youth In Politics - News

Women And Youth In Politics - News

 • Përfundon Vëzhgimi “Zgjedhjet Elektorale Të Qershorit 2009 Dhe Produkti Në Përfaqësimin E Grave Në Kuvendin E Shqipërisë”

  Tiranë, Janar 2010 – Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve në Shqipëri – CRCA/DCI Shqipëri, përfundon punën për përgatitjen e vëzhgimit “Zgjedhjet Elektorale të Qershorit 2009 dhe produkti në përfaqësimin e grave në Kuvendin e Shqipërisë”.

  Ky Vëzhgim u përgatit që t’ju vijë në ndihmë Forumeve të partive politike, organizatave që punojnë me/për gratë, shoqërisë civile në...

 • Një Manual I Ri Trainimi Për Gratë Në Politikë

  Koalicioni për Nxitjen e Pjesmarrjes së Grave dhe të Rinjve në Politikë me mbështetjen e UNIFEM finalizon manualin e trainimit “Të Drejtat e Grave dhe Pjesmarrja e tyre në Politikë”

  Tiranë, 24 Qershor 2009 – Koalicioni për Nxitjen e Pjesmarrjes së Grave, të Rinjve dhe Minoriteteve në Politikë, njoftoi sot finalizimin e Manualit te Trainimit “Të Drejtat e Grave dhe Pjesemarrja e...

 • Forumi I Hapur: “Promovimi I Kandidateve Te Rinj Për Deputetë Në Zgjedhjet Parlamentare 2009”

  Tiranë, 12 Qershor 2009 – CRCA në bashkëpunim me Koalicionin për Nxitjen e Pjesmarrjes së Grave dhe të Rinjve në Politikë, i cili është i përbërë nga një sërë organizatash të shoqërisë civile, që punojnë për mbrojtjen e të drejtave të grave, të njeriut e fëmijëve në Shqipëri, organizoi sot Forumin e Hapur me temë: “PROMOVIMI I KANDIDATEVE TE RINJ PER DEPUTETE NË ZGJEDHJET E ARDHSHME”. Forumi u...

 • Fillon Fushata Dere Me Dere Per Sensibilizimin E Grave Per Te Votuar

  Tirane, 2 Qershor 2009 – Qendra per Mbrojtjen e te Drejtave te Femijeve ne Shqiperi (CRCA), ne bashkepunim me Kaolicionin per Nxitjen e Pjesmarrjes se Grave, te Rinjve dhe Minoriteteve ne Politike filluan fushaten “ Dere me Dere” per sensibilizimin e grave per te votuar.

  Fushata zhvillohet ne kuader te programit “Grate per Ndryshim” mbeshtetur nga Unifem.

  Kjo fushate do te...

 • Progresi Për Gruan – Progres Për Shqipërinë!

  FORUMI I HAPUR: “PROMOVIMI I KANDIDATEVE GRA PËR DEPUTETE NË ZGJEDHJET PARLAMENTARE 2009”

  Tiranë, 29 Maj 2009 – CRCA në bashkëpunim me Koalicionin për Nxitjen e Pjesmarrjes së Grave dhe të Rinjve në Politikë, i cili është i përbërë nga një sërë organizatash të shoqërisë civile, që punojnë për mbrojtjen e të drejtave të grave, të njeriut e fëmijëve në Shqipëri,...

 • Progresi Për Gruan – Progres Për Shqipërinë!

  FORUMI I HAPUR: “PROMOVIMI I KANDIDATEVE GRA PËR DEPUTETE NË ZGJEDHJET PARLAMENTARE 2009”

  Tiranë, 29 Maj 2009 – CRCA në bashkëpunim me Koalicionin për Nxitjen e Pjesmarrjes së Grave dhe të Rinjve në Politikë, i cili është i përbërë nga një sërë organizatash të shoqërisë civile, që punojnë për mbrojtjen e të drejtave të grave, të njeriut e fëmijëve në Shqipëri,...

 • Kurs Trainimi: “Fushata Elektorale” Me Forumet Politike Te Grave Ne Qytetin E Durresit

  Durres, 23-24 Prill 2009 – Qendra per Mbrojtjen e te Drejtave te Femijeve ne Shqiperi – CRCA, ne bashkepunim me Koalicionin per Nxitjen e Pjesëmarrjes se Grave dhe të Rinjve në Politikë ne kuader te programit te saj “Promovimi i Demokracise dhe i Qeverisjes se Mire nepermjet Partive Politike ne Shqiperi”, organizoi ne qytetin e Durresit kursin e trainimit dy ditor me teme “Fushata Elektorale...

Pages

Donors and Partners

          

Web Design & Development by: WWW.FIT.AL