Dhuna seksuale ndaj të miturës në Pogracec, “Vepro për Fëmijët” protestë për dënimin e padrejtë

Dhuna seksuale ndaj të miturës në Pogracec, “Vepro për Fëmijët” protestë për dënimin e padrejtë

Rasti i dhënies së një dënimi të padrejtë ndaj një 54 vjeçari që përdhunoi një vajzë të mitur, ktheu në protesta shoqërinë civile. Organizatat që përfaqësojnë Rrjetin Kombëtar për të Drejtat e Fëmijëve në Shqipëri “Vepro për Fëmijët”, dorëzuan kërkesat e tyre pranë Kryesisë së Kuvendit.

Duke protestuar për këto vendime të padrejta, nën zhurmën e bilbilave dhe thirrjeve “drejtësi për fëmijët”, ata kërkuan që zëri i tyre të dëgjohet në të gjitha qarqet e ligjvënësve shqiptarë. Televizionet, sjellin ambientin e protestës dhe disa prej intervistave me përfaqësues të Rrjetit Kombëtar “Vepro për Fëmijët”.

https://www.zeriamerikes.com/a/protesta-denimet-dhuna-seksuale-shqiperi/4427226.html

Donors and Partners

          

Web Design & Development by: WWW.FIT.AL