Adoleshentët kërkojnë të drejtën e votës në 16 vjeç

Adoleshentët kërkojnë të drejtën e votës në 16 vjeç

Fushata më e fundit “VOTO 16!”, e Qendrës për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve dhë të Rinjvë në Shqipëri (CRCA), pati diskutime të shumta në media. Disa prej tyre e pasqyruan peticionin, kërkesat e adoleshentëve për pjesëmarrje në votime që në moshën 16 vjeç, si edhe mendimet kundër.

Në linkun e mëposhtëm ju mund të ndiqni, Drejtorin e Përgjithshëm të CRCA, Altin Hazizaj dhe intervistat për fushatën  “VOTO 16!”:

https://tvklan.al/peticion-kuvendit-te-votojne-edhe-16-vjecaret/

Donors and Partners

          

Web Design & Development by: WWW.FIT.AL