1 Qershori, shoqëria civile dhe prindërit në protestë në emër të fëmijëve

1 Qershori, shoqëria civile dhe prindërit në protestë në emër të fëmijëve

Në Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve, 1 Qershor, Rrjeti Kombëtar për të Drejtat e Fëmijëve “Vepro për Fëmijët” vendosi të marshojë në bulevardin kryesor të Tiranës, duke ngritur zërin për situatën në të cilën jetojnë fëmijët shqiptarë. Me një peticion drejtuar të gjitha institucioneve më të larta të vendit, protestuesit kërkuan të shkundin apatinë qeveritare të këtyre viteve ndaj të drejtave të fëmijëve në vend.  Televizionet Kombëtare në Shqipëri sjellin nw linkun e poshëtm hapat e protestës.

http://www.tematv.al/2018/06/01/protesta-e-1qershorit-jepni-llogari-p-r-f-mij-t-tuaj-video

Donors and Partners

          

Web Design & Development by: WWW.FIT.AL