Lajme

Lajme

 • TË RINJTË SË BASHKU PËR TË NDRYSHUAR PUSHTETIN VENDOR

  KRIJOHET ALEANCA E KËSHILLTARËVE TË RINJ NË KËSHILLIN BASHKIAK TIRANË

  Tiranë, 16. 12. 2016 – Këshilltaret e rinj të Këshillit Bashkiak Tiranë, prej më shumë se 6 muajsh, kanë nisur punën për krijimin e Aleancës së Këshilltare të Rinj Tiranë. Pas një serie konsultimesh dhe firmosjes së Marrëveshjes së Krijimit të Aleancës mes përfaqësueseve të këshilltareve të të gjitha...

 • TË RINJTË E VITIT 2016 NË SHQIPËRI - THIRRJE PËR NOMINIME

  Rrjeti Kombëtar për të Rinjtë në Shqipëri (ANYN) në bashkëpunim me Lidershipin e të Rinjve të TiranësdheCRCA Shqipëri, mbështetur nga Olof Palme International Center në Shqipëri, kanë kënaqësinë të njoftojnë hapjen e Thirrjes për Nominime “Të Rinjtë e Vitit 2016 në Shqipëri”.

  Nisma “Të Rinjtë e Vitit”, e cila iniciohet për të dytin vit rradhazisynon të identifikojë, rendisë dhe...

 • Deklaratë publike - Të rinjtë në Shqipëri të papërfaqësuar për kryetarë të bashkive

  Në zgjedhjet lokalet të 21 Qershorit 2015, vetëm 6 % e kandidatëve për kryetarë janë të rinj!

   

  Tiranë, 4 Qershor 2015 - Nga vëzhgimi që HRH/CRCA Shqipëri, ANYN, Lidershipi i të Rinjve të Tiranës dhe Koalicioni për Nxitjen e Pjesmarrjes së Grave dhe të rinjve në Politikë, i ka bërë listave të kandidatëve të të gjitha partive, rezulton se në një total prej 162 kandidatësh për...

 • 50 të rinjtë e vitit 2015 në Shqipëri

  THIRRJE PËR NOMINIME

  CRCA Shqipëri në mbështetje të Rrjetit Kombëtar për të Rinjtë në Shqipëri (ANYN) dhe Lidershipit të të Rinjve të Tiranës, ka kënaqësinë që të njoftojë hapjen e nismës dhe Thirrjes për Nominime “50 të Rinjtë e Vitit 2015 në Shqipëri”.

  Nisma “50 të Rinjtë e Vitit 2015” synon të identifikojë, rendisë dhe vlerësojë publikisht të rinj e të reja...

 • Nga sot nje rrjet kombetar per te rinjte ne Shqiperi

  Tiranë, 22 Prill 2015 - Sot mbi 21 organizata të shoqërisë civile dhe 5 forume rinore politike vendosën krijimin e Rrjetit Kombëtar të të Rinjve në Shqipëri (Albanian National Youth Network). Rrjeti Kombëtar për të Rinjtë në Shqipëri do të jetë një organizatë ombrellë e organizatave rinore dhe atyre që punojnë për të rinjtë nga e gjithë Shqipëria, të cilat kanë aktivitet afatgjat dhe të...

 • Forumet rinore të partive politike së bashku për të promovuar kauzen e të rinjve në qeverisjen vendore 2015

  NJOFTIM PËR SHTYP -TË RINJTË PËR ZGJEDHJET VENDORE 2015

  Tiranë, 6 Prill 2015 - CRCA Shqipëri,një organizatë e cila punon prej vitit 1997 për të garantuar respektimin e të drejtave të fëmijëve, të rinjve, grave dhe minoriteteve në vend,në bashkëpunim me Lidershipin e të Rinjve të Tiranës,...

 • Deklaratë publike - Autoritetet kanë për detyrë t’i garantojnë çdo të riu të drejtën e grevës

  Tiranë, 2 Mars 2015

  Deklaratë publike

  Autoritetet kanë për detyrë t’i garantojnë çdo të riu të drejtën e grevës

  Tiranë, 2 Mars 2015 – Shtëpia e të Drejtave të Njeriut në Shqipëri, ka ndjekur me mjaft kujdes zhvillimet e fundit mbi grevën e urisë të studentëve të Mjekësisë - transferuar prej universiteteve private të mbyllura me vendim të Këshillit të Ministrave- të...

 • Të rinjtë: shpresë për të sotmen dhe të ardhmen tonë!

  Jam i lumtur që jam pjesë e këtij momenti historik për qytetin e Tiranës e në mënyrë të veçantë për Këshillin Bashkiak dhe të rinjtë në kryeqytet. Sot të rinjtë në bashkëpunim dhe konsultim të ngushtë me Këshillin Bashkiak, për herë të parë në historinë tonë moderne, po krijojnë Bordin Rinor Këshillimor.

  Ky Bord, por edhe shumë të tjerë si ai, që janë ngritur e do të ngrihen në Shqipëri...

 • Këshilli Bashkiak Tiranë krijon Bordin Rinor Këshillimor

  NJOFTIM PËR SHTYP

  Tiranë, 24 Tetor 2014 - Këshilli Bashkiak Tiranë dhe Shtëpia e të Drejtave të Njeriut / CRCA Shqipëri në bashkëpunim me Lidershipin e të Rinjve të Tiranës, organizuan sot ceremoninë e nënshkrimit të aktit të themelimit të Bordit Rinor Këshillimor pranë Këshillit Bashkiak Tiranë. Ky akt u nënshkrua nga 33 organizata rinore, anëtare të...

 • 32 Organizata i bashkohen Lidershipit të të Rinjve të Tiranës

  Tiranë, 7 Maj 2014- ‘Lidershipi i të Rinjve të Tiranës’ në bashkëpunim me ‘Shtëpinë e të Drejtave të Njeriut’ dhe mbështetje të ‘Olof Palm International Center’ organizuan sot në ambientet e Hotel Tirana International, Forumin për ‘Formalizimin e Rrjetit Rinor Lidershipi i të Rinjve të Tiranës’.

  Ky Forum si rrallë herë më parë, bëri bashkë 27 organizata/grupime rinore të shoqërisë...

Pages

Donors and Partners

          

Web Design & Development by: WWW.FIT.AL