Vëzhgim mbi perceptimin e mësuesve ndaj të rinjve LGBTI në shkollat publike

Vëzhgim mbi perceptimin e mësuesve ndaj të rinjve LGBTI në shkollat publike

Pas publikimit të studimit “Perceptimet dhe qëndrimet e mësuesve ndaj adoleshentëve LGBTI në shkollat e mesme publike në Shqipëri”, realizuar nga ekspertët e kësaj fushe në shkollat e mesme të Shqipërisë, Televizioni informativ FAX NEWS, realizoi një speciale jo vetëm për rezultatet e tij, por edhe për të gjitha shqetësimet që shfaqen në sjelljet e mësuesve në gjimnaze.  Drejtori Ekzekutiv i CRCA, Z. Altin Hazizaj, sjell ne intervistën e mëposhtme me shifra reagimin e mësuesve shqitarë ndaj adoleshentëve LGBTI.

Donors and Partners

          

Web Design & Development by: WWW.FIT.AL