Televizioni FAX NEWS, sjell shqetësimin e CRCA dhe HRH për hapjen e zyrave të mbrojtjes së të drejtave të njeriut dhe nga diskriminimi në drejtoritë e policive në vend

Televizioni FAX NEWS, sjell shqetësimin e CRCA dhe HRH për hapjen e zyrave të mbrojtjes së të drejtave të njeriut dhe nga diskriminimi në drejtoritë e policive në vend

Disa ditë më parë, Shtëpia e të Drejtave të Njeriut dhe Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve, kërkuan hapjen e menjëhershme të zyrave të mbrojtjes së të drejtave të njeriut në të gjitha komisariatet e policive në Shqipëri. Nisur edhe nga rasti më i fundit i humbjes së jetës së një të riu në komisariatin e Policisë së Korçës.

Kjo kërkesë u pasqyrua gjerësisht edhe në media. Televizioni FAX NEWS sjell një minutazh special mbi këtë temë në të cilën është intervistuar edhe Drejtori i CRCA, Z. Altin Hazizaj.

Intervistën e tij do ta gjeni në minutat 0.06 të speciales deri në minutën 12.20.

Donors and Partners

         

Web Design & Development by: WWW.FIT.AL