ACE : Qeveria Shqiptare nuk përmbush premtimin, 5% për arsimin parauniversitar.

ACE : Qeveria Shqiptare nuk përmbush premtimin, 5% për arsimin parauniversitar.

Koalicioni për arsimin në Shqipëri, (ACE), bën publik raportin 10 vjeccar mbi financimet në arsimin public parauniversitar. Këtë raport dhe shqetësimet që solli ai, u pasqyruan edhe në mediat Shqiptare.

Top Channel sjell intervistën e z. Altin Hazizaj, I cili thekson se ACE ka disa vite që kërkon vlerën 6% të GDP-së për financimet e arsimit publik parauniversitar.

Donors and Partners

         

Web Design & Development by: WWW.FIT.AL