Studentët dhe gjimnazistët kërkojnë miratimin e Kartës Rinore

Studentët dhe gjimnazistët kërkojnë miratimin e Kartës Rinore

Rrjeti Kombëtar për të Rinjtë në Shqipëri, protestoi për Kartën Rinore të mohuar prej vitesh për rreth 115 mijë student në të gjithë Shqipërinë. Televizioni Klan Plus, ndoqi aktivitetin dhe mori edhe intervista nga perfaqësuesit e këtij rrjeti. Presidentja e këtij rrjeti shprehu shqetësimin e të gjithë të rinjve student që këtë shërbim kaq shumë të domosdoshëm e kanë të munguar prej vitesh, si shkak i politikave apatike institucionale.

https://www.vizionplus.tv/studentet-duan-karten-rinore-protestuan-para-ministrise/

https://www.zeriamerikes.com/a/4443864.html

http://abcnews.al/studente-e-gjimaziste-proteste-para-ministrise-se-arsimit-per-karten-rinore/

Donors and Partners

          

Web Design & Development by: WWW.FIT.AL