Rrjeti Kombëtar për të Rinjtë në Shqipëri kërkon hapjen sa më parë të procesit të hartimit të Ligjit për Rininë

Rrjeti Kombëtar për të Rinjtë në Shqipëri kërkon hapjen sa më parë të procesit të hartimit të Ligjit për Rininë

Përfaqësuesit e Komitetit Drejtues të Rrjetëit Rinor Kombëtar për të Rinjtë (ANYN), ishin të ftuar në tëlevizionin kombëtar ORA NEWS për të sjellë të gjithë punën që ky rrjet dhe CRCA ka bërë prej vitesh për nisjen e një procesi të gjërë të hartimit të një ligji për rininë në vendin tonë. Në linkun e mëposhtëm mund të ndiqni të plotë të gjithë intervistën e tyre.

Donors and Partners

          

Web Design & Development by: WWW.FIT.AL