Ligji për Rininë, risitë dhe problematikat që do të sjellë ai, ANYN pjesë e procesit të hartimit

Ligji për Rininë, risitë dhe problematikat që do të sjellë ai, ANYN pjesë e procesit të hartimit

Rrjeti Kombëtar për të Rinjtë në Shqipëri, prej dy vitesh po punon për ngritjen e procesit të hartimit të një Ligji për Rininë. Qëllimi kryesor I rrjetit dhe përfaqësuesve të tij, është që ligji të përgatitet nga të rinjtë dhe të jëtë për ta.  Televizioni ORA NEWS sjell një speciale duke mbështetur punën e deritanishme të të gjithë të rinjve për këtë proces.

Donors and Partners

          

Web Design & Development by: WWW.FIT.AL