ANYN kërkon Kartën Rinore dhe Ligjin për Rininë

ANYN kërkon Kartën Rinore dhe Ligjin për Rininë

Problematikat e gjëra që hasin të rinjtë në vendin tonë, si dhe mungesa e një ligji të mirëfilltë për Rininë, ka bërë që Rrjeti Kombëtar për të Rinjtë ANYN të fokusohet në punën e tij për këto kërkesa.  Presidentja e Rrjetit Komëbtar për të Rinjtë në Shqipëri, znj. Ervjola Osmanaj si dhe pjesëtarë të komitetit Drjetues ishin të ftuar në emisionin me tematikë sociale ne televizionin ORA NEWS.

Donors and Partners

          

Web Design & Development by: WWW.FIT.AL