• Raporto Online
  • Anetare e:

ADRESA

Rruga Vaso Pasha Nd. 17, Tiranë, Shqipëri

TELEFONI

+355675002025

EMAIL

crca@crca.al

Children’s Human Rights Centre of Albania – CRCA – Qendra per Mbrojtjen e te Drejtave te Femijeve ne Shqiperi
Mail Address: Kutia Postare 1738, Tirana / Albania
Phone: +355 422 65741
E-mail: crca@crca.al

    Na Kontaktoni

    Plotësoni formën e kontakit dhe do te keni një përgjigje të menjëhershme.