Juvenile Justice - News

Juvenile Justice - News

  • Nen-komisioni parlamentar diskuton situaten e te miturve

    Tiranë, 11 Mars 2009 – Nën-Komisioni Parlamentar për të Miturit dhe Shanset e Barabarta nw bashkwpunim me Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve në Shqipëri – (CRCA /DCI Shqipëri) dhe UNICEF, organizuan së bashku Séancën  Dëgjimore “Situata e të miturve në konflikt me ligjin”. Seanca dëgjimore, e cila zgjati për rreth 1 orë e 30 minuta, u zhvillua në Zyrat eKuvendit të...

  • Workshop "integrimi i te miturve ne konflikt me ligjin"

    Tiranë, 11 Shkurt 2009 - Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve në Shqipëri – (CRCA / DCI Shqipëri) në partneritet me UNICEF – Shqipëri, Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve si dhe Institucionin e Vuajtjes së Dënimeve Penale, Vaqarr, organizuan sot workshopin“Integrimi në shoqëri i të miturve në konflikt me ligjin”, në kuadër të programit “Qielli është i të Gjithëve”...

  • Crca: Nje gazete e re per femijet qe vuajne denimin ne burgje

    Tiranë, 23 Tetor 2008 –  Qëndra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve (CRCA / DCI Shqipëri) në bashkëpunim me UNICEF ne Shqiperi, njoftoi sot se botimin e te pares Gazete per te miturit ne burgje, te quajtur "Qielli është i të Gjithëve”. Kjo gazetë perben botimin e parë periodik, pjesë e projektit “Qielli është i të Gjithëve”, qëllimi i të cilit është ri-integrimi në shoqëri i të rinjve dhe...

Pages

Donors and Partners

          

Web Design & Development by: WWW.FIT.AL