Juvenile Justice - News

Juvenile Justice - News

 • Dy studime te reja per te miturit ne konflikt me ligjin

  Qendra per Mbrojtjen e te Drejtave te Femijeve ne Shqiperi-CRCA / DCI Shqiperi, me mbeshtetjen e UNICEF, ka publikuar dy studime te reja mbi ceshtjet e drejtesise per te mitur dhe kriminalitetit femijnor ne Shqiperi. Studimet me titull Drejtesia per te mitur ne Shqiperi dhe Kriminaliteti i te miturve ne Shqiperi jane udhehequr nga Prof. As. Dr. Arta Mandro dhe  Prof. As. Dr. Edlira Haxhiymeri...

 • Ditë e Hapur në Institutin e të Miturve, Kavajë, Ekspozitë “Liria Përmes Fotografisë”

  Kavajë, 06 Qershor 2013- Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve në Shqipëri – CRCA Shqipëri në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve dhe Institucionet e Ekzekutimit të Veprave Penale për të Mitur ( I.E.V.P Jordan Misja, I.E.V.P Shën-Koll, I.E.V.P Korçë, I.E.V.P Kavajë dhe I.E.V.P Vlorë) organizuan ekspozitën “Liria përmes Fotografisë” në ambjentet e Institutit të...

 • “Një libër një mik !” - Takim me të miturit në pritje të gjykimit në ditën ndërkombëtare të librit për fëmijë

  Tiranë, 05 Prill 2013 - Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve në Shqipëri – CRCA në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve dhe Shoqatën “Unë, Gruaja” në Pogradec organizuan në Burgun e Korçës një takim me të miturit në kuadër të ditës ndërkombëtare të librit për fëmijë.

  Ky aktivitet është pjesë e programit të CRCA “Qielli është i të Gjithëve” mbështetur nga...

 • Aktivitet argëtues në kuadër të 8-marsit “Përkrah njëri - tjetrit !”

  Tiranë, 08 Mars 2013 - Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve në Shqipëri –CRCA në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve dhe të Rinjtë e Rrjetit Vullnetarë Shqiptarë organizuan në ambjentet e Institucionit të Ekzekutimit të Veprave Penale Jordan Misja (313) një festë në kuadër të  8 marsit me të miturit e këtij institucioni.

  Fokusi i këtij aktiviteti ishte...

 • Të sfidojmë botën e hekurave

  EKSPOZITË NË KUADËR TË DITËS NDËRKOMBËTARE TË TË DREJTAVE TË NJERIUT

  Tiranë, 10 Dhjetor 2012 - Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve në Shqipëri –CRCA / DCI Shqipëri në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve dhe Institucionet e Ekzekutimit të Veprave Penale për të Mitur ( I.E.V.P Jordan Misja, I.E.V.P Shën-Koll, I.E.V.P Korçë, I.E.V.P Kavajë dhe I...

 • I mituri, Ligji dhe Drejtësia

  Tiranë, më  19.03.2012

  Minutat e takimit

  • Vendndodhja: Instituti i Ekzekutimit të Veprave Penale, Kavajë
  • Tematika : “I mituri, Ligji dhe Drejtësia”
  • Ekspertë:Qëndra Shqiptare e Shërbimeve Ligjore të Integruara (QSHPLI)

  Në kuadër të projektit ‘’Supporting Minors in Kavaja Institute‘’ Faza II, në bashkëpunim me Drejtorinë e...

 • Libri është kulturë dhe dije

  Kavajë, 15 Qershor 2011 - Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve në Shqipëri –CRCA / DCI Shqipëri në bashkëpunim me Save the Children, Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve, Unicef dhe Institutin e të Miturve në Kavajë organizuan ceremoninë e dhurimit të

  378 librave dhe 159 titujve të autoreve shqiptarë dhe të huaj. Në të njëjtën kohë një serë organizatash, institucionesh dhe...

Pages

Donors and Partners

          

Web Design & Development by: WWW.FIT.AL