Juvenile Justice - News

Juvenile Justice - News

 • Një hap në drejtimin e duhur për fëmijët e privuar nga liria në mbarë botën.

  DEKLARATË PËR SHTYP Nr. 12/2014
  Për shpërndarje të menjëhershme
  Gjenevë, Zvicër

  18 dhjetor 2014

  Ditën e sotme,Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara kërkoi zyrtarisht zhvillimin e Studimit Global për Fëmijët e Privuar nga Liria. Në rezolutën e të Drejtave të Fëmijëve, Asambleja shprehimisht fton komisionin për “një...

 • Ditë e hapur në institutin e të miturve, Kavajë

  Ekspozitë “ Liria Përmes Fotografisë”

  Kavajë, 06 Qershor 2013- Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve në Shqipëri –CRCA Shqipëri në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve dhe Institucionet e Ekzekutimit të Veprave Penale për të Mitur ( I.E.V.P Jordan Misja, I.E.V.P Shën-Koll, I.E.V.P Korçë, I.E.V.P Kavajë dhe I.E.V.P Vlorë)  organizuan ekspozitën “...

 • Dy studime te reja per te miturit ne konflikt me ligjin

  Qendra per Mbrojtjen e te Drejtave te Femijeve ne Shqiperi-CRCA / DCI Shqiperi, me mbeshtetjen e UNICEF, ka publikuar dy studime te reja mbi ceshtjet e drejtesise per te mitur dhe kriminalitetit femijnor ne Shqiperi. Studimet me titull Drejtesia per te mitur ne Shqiperi dhe Kriminaliteti i te miturve ne Shqiperi jane udhehequr nga Prof. As. Dr. Arta Mandro dhe  Prof. As. Dr. Edlira Haxhiymeri...

 • Ditë e Hapur në Institutin e të Miturve, Kavajë, Ekspozitë “Liria Përmes Fotografisë”

  Kavajë, 06 Qershor 2013- Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve në Shqipëri – CRCA Shqipëri në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve dhe Institucionet e Ekzekutimit të Veprave Penale për të Mitur ( I.E.V.P Jordan Misja, I.E.V.P Shën-Koll, I.E.V.P Korçë, I.E.V.P Kavajë dhe I.E.V.P Vlorë) organizuan ekspozitën “Liria përmes Fotografisë” në ambjentet e Institutit të...

 • “Një libër një mik !” - Takim me të miturit në pritje të gjykimit në ditën ndërkombëtare të librit për fëmijë

  Tiranë, 05 Prill 2013 - Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve në Shqipëri – CRCA në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve dhe Shoqatën “Unë, Gruaja” në Pogradec organizuan në Burgun e Korçës një takim me të miturit në kuadër të ditës ndërkombëtare të librit për fëmijë.

  Ky aktivitet është pjesë e programit të CRCA “Qielli është i të Gjithëve” mbështetur nga...

 • Aktivitet argëtues në kuadër të 8-marsit “Përkrah njëri - tjetrit !”

  Tiranë, 08 Mars 2013 - Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve në Shqipëri –CRCA në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve dhe të Rinjtë e Rrjetit Vullnetarë Shqiptarë organizuan në ambjentet e Institucionit të Ekzekutimit të Veprave Penale Jordan Misja (313) një festë në kuadër të  8 marsit me të miturit e këtij institucioni.

  Fokusi i këtij aktiviteti ishte...

 • Të sfidojmë botën e hekurave

  EKSPOZITË NË KUADËR TË DITËS NDËRKOMBËTARE TË TË DREJTAVE TË NJERIUT

  Tiranë, 10 Dhjetor 2012 - Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve në Shqipëri –CRCA / DCI Shqipëri në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve dhe Institucionet e Ekzekutimit të Veprave Penale për të Mitur ( I.E.V.P Jordan Misja, I.E.V.P Shën-Koll, I.E.V.P Korçë, I.E.V.P Kavajë dhe I...

Pages

Donors and Partners

          

Web Design & Development by: WWW.FIT.AL