Every Roma Child In Kindergarten News

Every Roma Child In Kindergarten News

  • Institucionet e Qarkut Tiranë diskutojnë mbi përfshirjen e fëmijëve Rom në kopësht

    Tiranë, 13 Maj 2014- Qëndra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve në Shqipëri – CRCA dhe Observatori për të Drejtat e Fëmijës nëbashkepunim me Bashkinë e Tiranës organizuan sot workshopin rajonal me temë "Çdo fëmijë rom në kopsht". Ky takim kishte si qëllim të mblidhte së bashku institucionet kryesore të Qarkut të Tiranës për të diskutuar zgjidhje dhe rekomandime që ndikojnë në përmirësimin...

  • Fëmijët romë vizitojnë Parlamentin dhe bisedojnë me politikanët

    Me rastin e Ditës Ndërkombëtare Rome (8 Prill), Qëndra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve (CRCA), YWCA dhe Observatori për të Drejtat e Fëmijëve në bashkëpunim me Kuvendin e Shqipërisë dhe organizatat e shoqërisë civile, mbështetur nga UNICEF, zhvilluan sot në ambjentet e Parlamentit të Shqipërisë aktivitetin “Fëmijët bisedojnë me politikanët”.

    Mëngjesi i sotëm ka...

  • Dyert e kopshteve hapen për fëmijët rom

    Tiranë, 19 Mars 2014– Këtë Mars 13 fëmijë rom janë rregjistruar në kopësht në Tiranë, Elbasan dhe Gjirokastër, falë ndërhyrjes së programit “Çdo Fëmijë Rom në Kopsht”. Programi, i cili ka filluar nga zbatimi në Tetor 2013, fokusohet në krijimin e mundësive të barabarta për integrim për çdo femijë, nëpërmjet bashkëpunimit të shoqërisë civile me institucionet publike.

    “...

  • “Kristiano Ronaldo” shkon në kopësht

    Kristiano Ronaldo (Hasani), një fëmijë 4 vjeçar që jeton pranë stadiumit të qytetit të Elbasanit, është shumë i veçantë për aftësitë dhe talentin që ka. Nuk është rastësi emri i tij, por një lidhje pasioni dhe adhurimi që familja e Kristianos ka me Kristiano Ronaldon e vërtetë. Kristiano Ronaldo (nga Elbasani) ka një talent të lindur, i cili duket që nga mënyra se si ai luan me topin, por...

  • Qarku i Korçës dhe institucionet e saj angazhohen për çdo fëmijë rom në kopsht

    Korçë, 13 Mars 2014- Qëndra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve në Shqipëri – CRCA, në bashkepunim me Bashkinë e Korçës organizuan sot workshopin me temë "Çdo fëmijë rom në kopsht". Ky takim kishte si qëllim të mblidhte së bashku institucionet kryesore të Qarkut Korçë për të diskutuar zgjidhje dhe rekomandime që ndikojnë në përmirësimin e kushteve të jetesës dhe integrimin...

  • Qarku i Elbasanit dhe institucionet e tij angazhohen për çdo fëmijë rom në kopsht

    Elbasan, 19 Shkurt 2014- Qëndra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve në Shqipëri – CRCA, në bashkepunim me Këshillin e Qarkut Elbasan organizuan sot workshopin me temë "Çdo fëmijë rom në kopsht". Ky takim kishte si qëllim të mblidhte së bashku institucionet kryesore të Qarkut Elbasan për të diskutuar zgjidhje dhe rekomandime që ndikojnë në përmirësimin e kushteve të jetesës...

  • Institucionet publike në gjirokastër angazhohen për çdo fëmijë rom në kopsht

    Gjirokastër, 17 Shkurt 2014- Qëndra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve në Shqipëri – CRCA, organizoi sot në sallën e takimeve të Këshillit të Qarkut në Gjirokastër takimin "Çdo fëmijë rom në kopsht". Ky takim kishte si qëllim të mblidhte së bashku institucionet kryesore të Qarkut Gjirokastër për të diskutuar zgjidhje dhe rekomandime që ndikojnë në përmirësimin e kushteve...

Pages

Donors and Partners

          

Web Design & Development by: WWW.FIT.AL