• Raporto Online
  • Anetare e:

Shqipëria drejt shërbimeve sociale të lëvizshme në ndihmë të fëmijëve

May 15, 2022

Devoll, 15 Maj 2022 – CRCA/ECPAT Shqipëri së bashku me Bashkinë Devoll nisën punën për ngritjen për herë të parë në një bashki në Shqipëri të shërbimeve sociale të lëvizshme në ndihmë dhe në mbrojtje të fëmijëve! Rreth 1000 ...

Lexo më shumë

Presidenti dekoron CRCA/ECPAT Shqipëri në 25 vjetorin e saj

March 8, 2022

Tiranë, 8 Mars 2022 – Presidenti i Republikës së Shqipërisë, z. Ilir Meta, në Ditën Ndërkombëtare të Grave dhe Vajzave, vlerësoi me dekoratë CRCA/ECPAT Shqipëri “Për Merita të Veçanta Civile”. Kjo ditë përkon edhe me 25 vjetor ...

Lexo më shumë

ECPAT EUROPË: Duhet të mbrojmë jetën e fëmijëve në Ukrainë nga lufta dhe pasojat e saj!

March 7, 2022

PËR SHPËRNDARJE TË MENJËHERSHME EUROPA—Bota është tronditur nga sulmi i paprovokuar dhe i pajustifikuar ndaj Ukrainës dhe popullit të saj. Kjo luftë ka sjellë jo vetëm humbjen e jetëve të shumë qytetarëve, mes tyre edhe fëmijë, por ...

Lexo më shumë

ISIGURT.AL: Dhuna dhe ngacmimet seksuale të fëmijëve në internet vazhdojnë në shifra të larta!

February 8, 2022

Tiranë, 8 Shkurt 2022 – Platforma Kombëtare ISIGURT.AL, ngre alarmin për vijim të rritjes së dhunës e ngacmimeve seksuale në internet ndaj fëmijëve dhe adoleshentëve në Shqipëri. Kjo është shoqëruar me rritje edhe të numrit të faqe ...

Lexo më shumë

Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve, krijohet sërish Grupi Parlamentar “Miqtë e Fëmijëve”

November 19, 2021

Tiranë, 19 Nëntor 2021 - Sot, në një seancë speciale, në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të fëmijëve, që festohet në të gjithë botën më 20 Nëntor, Kuvendi i Shqipërisë themeloi për të tretën herë radhazi në historinë e tij ...

Lexo më shumë

Fushata ndërgjegjësuese “Të drejtat e fëmijëve dhe ALO 116” ndalon në qytetin e Lushnjes.

July 5, 2013

ALO 116 dhe CRCA vizitojnë shkollat 9-vjeçare ‘4 Dëshmorët’, ‘Skënder Libohova’ të qytetit të Lushnjes dhe ‘Rako Simon Gjermeni’ e ‘Dituria’ në Komunën Krutje. Lushnje, 07 Maj 2013 – Stafi i ALO 116 - Linjës Kombëtare të ...

Lexo më shumë

ALO 116 dhe CRCA vizitojnë shkollën ‘Ahmet Gashi’ në Laprakë

May 29, 2013

Fushatandërgjegjësuese “Të drejtat e fëmijëve dhe ALO 116” Tiranë, 29 Maj 2013 – Stafi i ALO 116 - Linjës Kombëtare të Këshillimit të Fëmijëve dhe Qendrës për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve (CRCA Shqipëri) me mbështetj ...

Lexo më shumë

ALO 116 dhe CRCA vizitojnë shkollat 9-vjeçare “Mark Dashi”, “Kristaq Shtembari” dhe “Liri Gero” të qytetit të Fierit.

May 29, 2013

Qyteti i Fierit i hap dyert fushatës ndërgjegjësuese “Të drejtat e fëmijëve dhe ALO 116” Fier, 10 Maj 2013 - ALO 116 - Linja Kombëtare e Këshillimit për Fëmijë dhe Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve (CRCA Shqipëri) me ...

Lexo më shumë

Qyteti i Pogradecit i hap dyert fushatës ndërgjegjësuese “Të drejtat e fëmijëve dhe ALO 116”

May 15, 2013

ALO 116 dhe CRCA vizitojnë shkollën 9-vjeçare“Koli Gusho”, Gjimnazin “Muharrem Collaku” dhe kopshtin “Persefoni Treni”. Pogradec, 15 Maj 2013 - ALO 116 - Linja Kombëtare e Këshillimit për Fëmijë dhe Qendra për Mbrojtjen e të Dre ...

Lexo më shumë

ALO 116 dhe CRCA vizitojnë Korçën.

May 14, 2013

Fushatandërgjegjësuese “Të drejtat e fëmijëve dhe ALO 116” ndalon në Gjimnazin ‘Themistokli Gërmenji’, shkollën 9-vjeçare ‘Sevasti Qiriazi’ në Korçë dhe shkollën 9-vjeçare ‘Agimi’ në Maliq. Korçë, 14 Maj 2013 – Staf ...

Lexo më shumë

ALO 116 dhe CRCA vizitojnë Gjimnazin ‘Sandër Prosi’ në Sauk

May 8, 2013

Fushatandërgjegjësuese “Të drejtat e fëmijëve dhe ALO 116” Sauk, 08 Maj 2013 – Stafi i ALO 116 - Linjës Kombëtare të Këshillimit të Fëmijëve dhe Qendrës për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve (CRCA Shqipëri) me mbështetjen ...

Lexo më shumë

Elbasan: ALO 116 dhe CRCA vizitojnë Gjimnazin “Vasil Kakami”, dhe shkollat 9-vjeçare “Ali Agjah” dhe “Sule Harri”.

May 6, 2013

Vijon fushatandërgjegjësuese “Të drejtat e fëmijëve dhe ALO 116”. Elbasan, 06 Maj 2013 - ALO 116 - Linja Kombëtare e Këshillimit për Fëmijë dhe Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve (CRCA Shqipëri) me mbështetjen e UNICE ...

Lexo më shumë

ALO 116 dhe CRCA vizitojnë shkollën 9-vjeçare ‘Shyqyri Peza’ në Kombinat

May 3, 2013

Vijon fushatandërgjegjësuese “Të drejtat e fëmijëve dhe ALO 116”. Kombinat, 03 Maj 2013 - ALO 116 - Linja Kombëtare e Këshillimit për Fëmijë dhe Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve (CRCA Shqipëri) me mbështetjen e UNIC ...

Lexo më shumë

Berat: Vijon fushata ndërgjegjësuese “Të drejtat e fëmijëve dhe ALO 116”.

May 2, 2013

ALO 116 dhe CRCA vizitojnë shkollat 9-vjeçare ‘Mehmet Ali Vrioni’, ‘Thimi Tani’, dhe ‘Xhemal Çekini’ Berat, 02 Maj 2013 - ALO 116 - Linja Kombëtare e Këshillimit për Fëmijë dhe Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve ( ...

Lexo më shumë

ALO 116 dhe CRCA vizitojnë Shkollat 9-vjeçare ‘Kushtrimi Lirisë’, ‘14 Nëntori’, dhe ‘Qemal Mici’ në qytetin e Durrësit.

April 26, 2013

Fushata “Të drejtat e fëmijëve dhe ALO 116”. Durres, 26 Prill 2013- ALO 116 - Linja Kombëtare e Këshillimit për Fëmijë dhe Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve (CRCA Shqipëri) me mbështetjen e UNICEF dhe Bashkimit Europia ...

Lexo më shumë

Qyteti i Krujës i hap dyert fushatës ndërgjegjësuese “Të drejtat e fëmijëve dhe ALO 116”

April 25, 2013

ALO 116 dhe CRCA vizitojnë shkollat 9-vjeçare Nr. 1 dhe Nr. 3 në Krujëdhe shkollën9-vjeçare, Tapizënë Fushë-Krujë Krujë, 25 Prill 2013 - ALO 116 - Linja Kombëtare e Këshillimit për Fëmijë dhe Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të F ...

Lexo më shumë

Alo 116 dhe Crca vijojnë fushatën ndërgjegjësuese në shkolla “të drejtat e fëmijëve dhe Alo 116”

April 24, 2013

Ndalesa e rradhës: ALO 116 mikpritet nga fëmijët e Shkollës 9-vjeçare ‘Avni Rustemi’ në Tiranë. Tiranë, 24 Prill 2013- ALO 116 - Linja Kombëtare e Këshillimit për Fëmijë dhe Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve (CRCA) ...

Lexo më shumë

Alo 116 Dhe Crca Hapin Fushatën Ndërgjegjësuese Në Shkolla “të Drejtat E Fëmijëve Dhe Alo 116”

March 5, 2013

Ndalesa e parë: ALO 116 mikpritet nga fëmijët e Shtëpisë së Fëmijëve ‘Zyber Hallulli’ në Tiranë. Tiranë, 5 Mars 2013 - ALO 116 - Linja Kombëtare e Këshillimit për Fëmijë dhe Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve (CRC ...

Lexo më shumë