Awareness campaign of ALO 116 in schools across Albania

Awareness campaign of ALO 116 in schools across Albania

 • Shqipëria drejt shërbimeve sociale të lëvizshme në ndihmë të fëmijëve

  Devoll, 15 Maj 2022 – CRCA/ECPAT Shqipëri së bashku me Bashkinë Devoll nisën punën për ngritjen për herë të parë në një bashki në Shqipëri të shërbimeve sociale të lëvizshme në ndihmë dhe në mbrojtje të fëmijëve! Rreth 1000 fëmijë ne Devoll do të mbështeten me shërbime multi-disiplinare në familje përgjatë tre viteve të ardhshme!

  Programi "4 Rrota në Shërbim"...

 • Presidenti dekoron CRCA/ECPAT Shqipëri në 25 vjetorin e saj

  Tiranë, 8 Mars 2022 – Presidenti i Republikës së Shqipërisë, z. Ilir Meta, në Ditën Ndërkombëtare të Grave dhe Vajzave, vlerësoi me dekoratë CRCA/ECPAT Shqipëri “Për Merita të Veçanta Civile”. Kjo ditë përkon edhe me 25 vjetorin e krijimit të organizatës, në mars të vitit 1997.  CRCA/ECPAT Shqipëri është organizata më e vjetër në vend në mbrojtje të të drejtave të fëmijëve dhe të rinjve. Që...

 • ECPAT EUROPË: Duhet të mbrojmë jetën e fëmijëve në Ukrainë nga lufta dhe pasojat e saj!

  PËR SHPËRNDARJE TË MENJËHERSHME

  EUROPA—Bota është tronditur nga sulmi i paprovokuar dhe i pajustifikuar ndaj Ukrainës dhe popullit të saj. Kjo luftë ka sjellë jo vetëm humbjen e jetëve të shumë qytetarëve, mes tyre edhe fëmijë, por edhe shpërnguljen masive të familjeve nga shtëpitë e tyre, teksa përpiqen t'i shpëtojnë armiqësive. Sipas të dhënave të UNHCR...

 • ISIGURT.AL: Dhuna dhe ngacmimet seksuale të fëmijëve në internet vazhdojnë në shifra të larta!

  Tiranë, 8 Shkurt 2022 – Platforma Kombëtare ISIGURT.AL, ngre alarmin për vijim të rritjes së dhunës e ngacmimeve seksuale në internet ndaj fëmijëve dhe adoleshentëve në Shqipëri. Kjo është shoqëruar me rritje edhe të numrit të faqeve dhe materialeve me përmbajtje të dhunës seksuale ndaj fëmijëve në internet.

  Shifrat u bënë publike në Raportin e përvitshëm të Linjës...

 • Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve, krijohet sërish Grupi Parlamentar “Miqtë e Fëmijëve”

  Tiranë, 19 Nëntor 2021 - Sot, në një seancë speciale, në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të fëmijëve, që festohet në të gjithë botën më 20 Nëntor, Kuvendi i Shqipërisë themeloi për të tretën herë radhazi në historinë e tij Grupin Parlamentar "Miqtë e Fëmijëve".

  Ky grup, që u zyrtarizua dhe do të drejtohet nga Kryetarja e Kuvendit znj. Lindita Nikolla, do të dëshmojë rolin jetik që luajnë...

 • Fushata ndërgjegjësuese “Të drejtat e fëmijëve dhe ALO 116” ndalon në qytetin e Lushnjes.

  ALO 116 dhe CRCA vizitojnë shkollat 9-vjeçare ‘4 Dëshmorët’, ‘Skënder Libohova’ të qytetit të Lushnjes dhe ‘Rako Simon Gjermeni’ e ‘Dituria’ në Komunën Krutje.

  Lushnje, 07 Maj 2013 – Stafi i ALO 116 - Linjës Kombëtare të Këshillimit të Fëmijëve dhe Qendrës për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve (CRCA Shqipëri) me mbështetjen e UNICEF dhe Bashkimit Europian, vizituan sot dy shkolla 9-...

 • ALO 116 dhe CRCA vizitojnë shkollën ‘Ahmet Gashi’ në Laprakë

  Fushatandërgjegjësuese “Të drejtat e fëmijëve dhe ALO 116”

  Tiranë, 29 Maj 2013 – Stafi i ALO 116 - Linjës Kombëtare të Këshillimit të Fëmijëve dhe Qendrës për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve (CRCA Shqipëri) me mbështetjen e UNICEF dhe Bashkimit Europian, vizituan sot shkollën ‘Ahmet Gashi’ në Laprakë, në kuadër të fushatës kombëtare ndërgjegjësuese në shkolla nën temën: “Të...

Pages

Donors and Partners

          

Web Design & Development by: WWW.FIT.AL