Problematikat e gjëra që hasin të rinjtë në vendin tonë, si dhe mungesa e një ligji të mirëfilltë për Rininë, ka bërë që Rrjeti Kombëtar për të Rinjtë ANYN të fokusohet në punën e tij për këto kërkesa.  Presidentja e Rrjetit Komëbtar për të Rinjtë në Shqipëri, znj. Ervjola Osmanaj si dhe pjesëtarë të komitetit Drjetues ishin të ftuar në emisionin me tematikë sociale ne televizionin ORA NEWS.


Deetajet e Lajmit
June 26, 2018
26
Kategoria