Votoni!

Votoni!

Të dielën më 25 Prill, në Shqipëri mbahen zgjedhjet parlamentare 2021.

CRCA/ECPAT Shqipëri, ANYN, BARNAHUS dhe ACE, kanë përzgjedhur që nëpërmjet një video sensibilizuese, të përcjellin mesazhin e rëndësisë që ka vota për të gjithë ne.

Në këtë video-mesazh, ne ju ftojmë të gjithëve, që jo vetëm të jemi pjesë e votimit, të drejtës sonë kushtetuese, por edhe të jemi pjesë e ndryshimit për të ardhmen e Shqipërisë, të rritjes së shpresës për të rinjtë, të mendësisë për pushtetin, standartit për jetesën, modelit për politikën dhe për të gjithë ata që do të ndërtojnë një Shqipëri për të rinjtë dhe për fëmijët tanë.

Më poshtë gjeni të plotë, linkun me mesazhet e përfaqësuesve të CRCA/ECPAT Shqipëri, ANYN, BARNAHUS dhe ACE:

https://youtu.be/UKQv6HreJII

 

Donors and Partners

          

Web Design & Development by: WWW.FIT.AL