• Raporto Online
  • Anetare e:

PROGRAMET DHE NISMAT TONA

STUDIMET DHE BOTIMET TONA

CRCA kombinon përvojën, hulumtimin dhe analizën e saj për të krijuar programe, fushata dhe nisma kudo që ato janë më të nevojshme. Eksploroni raportet tona për të parë sesi të dhënat mund të çojnë në ndryshim.

Lexo të gjitha publikimet

SHËRBIMET TONA:
KËRKO NDIHMË!

iSigurt.al

Platforma Kombëtare për Internetin e Sigurtë për Fëmijët dhe të rinjtë në Shqipëri

Barnahus Shqipëri

Qendra kombëtare për mbrojtjen e fëmijëve dhe të rinjve nga dhuna seksuale

Një klikim për tubim

Një klikim për të drejtën time të mbledhjes dhe organizimit

Mbrojtje ligjore falas për fëmijët dhe të rinjtë

Shërbime ligjore falas me juristë dhe avokatë të specializuar për mbrojtjen e fëmijëve dhe të rinjve.

QËNDRA SHËRBIMEVE RINORE

Lexo më shumë

FUSHATAT TONA

Çdo fëmijë meriton të jetë i mbrojtur, kudo, kurdo nga kushdo!

CRCA NË FOKUSIN E MEDIAS

KANALI YNË NË YOUTUBE

PARTNERET TANE

75logo_White_Horizontal_RGB_ENG-300ppi_1
logo-ro-eng
logo-palmecenter
logo--en
logo-delegations
GCE_Logo_English_RGB_onwhite-05
ENYALOGO
embassy-of-sweden
unwomen-logo-blue-transparent-background-247x70-en