• Raporto Online
  • Anetare e:

GUIDELINES ON THE RIGHT TO PEACEFUL ASSEMBLY IN ALBANIA

December 17, 2020

Guida rreth së Drejtës për tu mbledhur dhe organizuar paqësisht hartohet për herë të parë si një ndihmë ndaj organizatave të shoqërisë civile, çdo grupimi rinor, studentëve, ekspertë të fushës, etj për të marrë infomacion rreth ...

Lexo më shumë

Priojekt-ligj: Per Regjistrin Kombetar te te Denuarve per Krime Seksuale

April 8, 2019

8 Prill 2019 Altin Hazizaj ...

Lexo më shumë

TE RINJTE NE SHQIPERI 2017

August 13, 2018

...

Lexo më shumë

Raporti i Konferences VAC 22 Dhjetor 2016

December 20, 2017

...

Lexo më shumë

Liberth dhe Axhende

December 20, 2017

...

Lexo më shumë

Guida e Parlamentareve 2016

May 7, 2017

...

Lexo më shumë

Raport i Konferences VAC 22 Dhjetor 2016-Fakulteti i Shkencave Sociale

April 28, 2017

...

Lexo më shumë

Konferenca Kombëtare – Mbrojtja E Fëmijëve Nga Dhuna Në Shqipëri

January 15, 2017

...

Lexo më shumë

Poster Zamira Gjeleshi

January 15, 2017

...

Lexo më shumë

Qendra Femijet Sot

January 15, 2017

...

Lexo më shumë

Eris Dhamo – Fiona Todhri

January 15, 2017

...

Lexo më shumë

Portretizimi fëmijëve në media

January 15, 2017

...

Lexo më shumë

Krahasimi i aftësisë njohëse të emocioneve mes fëmijëve…

January 15, 2017

...

Lexo më shumë

Poster Suela Hana

January 15, 2017

...

Lexo më shumë

Prevention Program CRCA ALBANIA

January 15, 2017

...

Lexo më shumë

Poster Emiljano Kazizaj

January 15, 2017

...

Lexo më shumë

Partnere per Femijet

January 15, 2017

...

Lexo më shumë

EKSPERIENCA NE SHKOLLE

January 15, 2017

...

Lexo më shumë

Bashkia Dibër

January 15, 2017

...

Lexo më shumë

AXHENDA – KONFERENCA KOMBËTARE – MBROJTJA E FËMIJËVE NGA DHUNA NË SHQIPËRI

January 15, 2017

...

Lexo më shumë