Lajme

Lajme

 • FORUMET POLITIKE RINORE KOMBËTARE SË BASHKU PËR TË CAKTUAR PRIORITETET PËR TË RINJTË NË ZGJEDHJET 2017

  Forumet Politike Rinore Kombëtare së bashku me më shumë se 20 OSHC të mëdha anembanë Shqipërisë nënshkruan Kontratën Rinore Kombëtare, një dokument kombëtar që përcakton prioritetet për politikën rinore për katër vitet e ardhshme.

  Tiranë, 6 Qershor 2017– Këtë mëngjes, të gjitha forumet politike rinore dhe më shumë se 20 organizata të shoqërisë civile nga mbarë Shqipëria...

 • PANAIRI I 2-TË I ORGANIZATAVE RINORE - DONATORË, AMBASADA TAKOHEN MË TË RINJTË

  7 Dhjetor 2016 - Rrjeti Kombëtar për të Rinjtë në Shqipëri, Ministria e Mirëqënies Sociale dhe Rinisë, Shërbimi Kombëtar i Rinisë, Lidershipi i të Rinjve të Tiranës dhe Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile,me mbeshtetjen e Olof Palme International Centre, CRCA Shqipëri dheMuzeut Historik Kombëtar, në kuadër të fuqizimit...

 • NDAHEN VLERËSIMET KOMBËTARE “TË RINJTË E VITIT 2016”

  Tiranë, 16 dhjetor 2016 – Lidershipi i të Rinjve të Tiranës, Rrjeti Kombëtar për të Rinjtë në Shqipëri, Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve në Shqipëri – CRCA, me mbështetjen e Olof Palme International Center ne Shqipëri, ndanë sot publikisht në një event të posacëm Vlerësimet Kombëtare “Të Rinjtë e Vitit 2016″ në Shqipëri, që u organizua tek Qendra për Hapje dhe...

 • TË RINJTË SË BASHKU PËR TË NDRYSHUAR PUSHTETIN VENDOR

  KRIJOHET ALEANCA E KËSHILLTARËVE TË RINJ NË KËSHILLIN BASHKIAK TIRANË

  Tiranë, 16. 12. 2016 – Këshilltaret e rinj të Këshillit Bashkiak Tiranë, prej më shumë se 6 muajsh, kanë nisur punën për krijimin e Aleancës së Këshilltare të Rinj Tiranë. Pas një serie konsultimesh dhe firmosjes së Marrëveshjes së Krijimit të Aleancës mes përfaqësueseve të këshilltareve të të gjitha...

 • TË RINJTË E VITIT 2016 NË SHQIPËRI - THIRRJE PËR NOMINIME

  Rrjeti Kombëtar për të Rinjtë në Shqipëri (ANYN) në bashkëpunim me Lidershipin e të Rinjve të TiranësdheCRCA Shqipëri, mbështetur nga Olof Palme International Center në Shqipëri, kanë kënaqësinë të njoftojnë hapjen e Thirrjes për Nominime “Të Rinjtë e Vitit 2016 në Shqipëri”.

  Nisma “Të Rinjtë e Vitit”, e cila iniciohet për të dytin vit rradhazisynon të identifikojë, rendisë dhe...

 • Deklaratë publike - Të rinjtë në Shqipëri të papërfaqësuar për kryetarë të bashkive

  Në zgjedhjet lokalet të 21 Qershorit 2015, vetëm 6 % e kandidatëve për kryetarë janë të rinj!

   

  Tiranë, 4 Qershor 2015 - Nga vëzhgimi që HRH/CRCA Shqipëri, ANYN, Lidershipi i të Rinjve të Tiranës dhe Koalicioni për Nxitjen e Pjesmarrjes së Grave dhe të rinjve në Politikë, i ka bërë listave të kandidatëve të të gjitha partive, rezulton se në një total prej 162 kandidatësh për...

 • 50 të rinjtë e vitit 2015 në Shqipëri

  THIRRJE PËR NOMINIME

  CRCA Shqipëri në mbështetje të Rrjetit Kombëtar për të Rinjtë në Shqipëri (ANYN) dhe Lidershipit të të Rinjve të Tiranës, ka kënaqësinë që të njoftojë hapjen e nismës dhe Thirrjes për Nominime “50 të Rinjtë e Vitit 2015 në Shqipëri”.

  Nisma “50 të Rinjtë e Vitit 2015” synon të identifikojë, rendisë dhe vlerësojë publikisht të rinj e të reja...

Pages

Sponsors

    

Web Design & Development by: WWW.FIT.AL