Çdo Fëmijë Rom në Kopsht

Çdo Fëmijë Rom në Kopsht

Vizitoni linkun e mëposhtëm

www.sidalbania.org/romacom.html

Shkarkoni broshuruën dhe posterin tek seksioni download.


Koordinatorët e Projektit

Mersila Ballo

Menaxhere Projekti

Koordinatore Qarku: Tirane

TEL: +355 67 50 02 025

E-mail: [email protected]


Panoreta Koti

As/Team Lider "Cdo femije rom ne kopsht", Tiranë

TEL: 067 50 02 021

E-mail: [email protected]


Lefkothe Noti

As/Team Lider "Çdo fëmijë rom në kopsht", Tiranë

TEL: +355 67 48 46 080

E-mail: [email protected]


Dritmira Gremi

Team Lider Elbasan

TEL: +355 67 52 48 770

E-mail: [email protected]


Elvis Gjata

Koordinator Qarku: Korçë

TEL: +355 69 93 05 021

E-mail: [email protected]


Klea Bojko

As/Team Lider Korçë

TEL: +355 69 44 19 608

E-mail: [email protected]


Majlinda Shabani

Koordinatore Qarku: Gjirokastër

TEL: 069 44 33 034

E-mail: [email protected]


 

AttachmentSize
PDF icon Broshura Roma.pdf1.55 MB
Image icon Poster.jpg312.97 KB

Sponsors

         

Web Design & Development by: WWW.FIT.AL